Szórakozás

Szentmise Puskás Ferenc lelki üdvéért

Szentmise Puskás Ferenc lelki üdvéért

2009. november 14., szombat
Szentmise Puskás Ferenc lelki üdvéért

Szentmisével emlékeznek a három éve elhunyt Puskás Ferencre, és jótékonysági koncertet szervez a Feledékeny Emberek Hozzátartozóinak Társasága az Alzheimer-kór magyar áldozataiért 2009. november 17-én, kedden 18 órától a Fogadalmi Templomban (Szeged, Dóm tér 15.).

A művészek is Puskás Ferenc emléke előtt tisztelegnek, és szeretnék felhívni a figyelmet a betegségre, és elősegíteni az Alzheimer-kór körüli stigmák, tabuk és tévhitek megszűnését. A rendezvény megvalósulását a Csongrád Megyei Önkormányzat is segítette, az esemény egyik védnöke

Magyar Anna

, a Csongrád Megyei Közgyűlés elnöke. A szentmisét

Kiss-Rigó László

, Szeged-csanádi megyés püspök celebrálja. A díszvendégek

Puskás Ferencné

, az Aranycsapat tagjai,

Buzánszky Jenő

és

Grosics Gyula

, valamint az Aranycsapat elnevezés kitalálója, a csapat „tizenkettedik játékosa”,

Szepesi György,

újságíró, sportriporter lesznek. A műsor a Benkó Karácsonyi Mise részleteiből áll, azokat a Benkó Dixieland Band vendégművészek közreműködésével adja majd elő. A szentmise és a koncert előtt, 17.00 órától egy rövid megemlékezést és koszorúzást tartanak a szervezők az „Aranycsapat” emlékműnél (Somogyi utca – Korányi fasor). A rendezvényre a belépés díjtalan! A helyszínen és a 62100229 15600132 – Hatvan és Vidéke Takarékszövetkezet számlaszámon a Feledékeny Emberek Hozzátartozóinak Társasága adományokat gyűjt, amelyet a Rotaracttal közösen a 2010. évi országos felvilágosító kampány megszervezésére fordítanak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.