Vízilabda LEN-kupa: Szeged Beton – Montpellier 13–4

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ma este 20.30 órától a Szeged Beton vízilabdacsapata a Montpellier-vel játszott LEN-kupa-mérkőzést. Az eredmény alakulását online közvetítésünkben kísérhették figyelemmel.

Repülőrajttal kezdett a Szeged Beton a francia Montpellier ellen. A hazaiaknál Vindisch kétszer, valamint Molnár és Komlósi talált a kapuba. I. negyed: Szeged Beton – Montpellier 4-1.
A második negyedben könnyelműsködött a Szeged Beton. Nem is ment úgy a játék, mint az első nyolc percben. Összesen két gól született: Török és Varga P. volt eredményes. II. negyed: Szeged Beton – Montpellier 2-0.
A félidőben: Szeged Beton – Montpellier 6-1.
A harmadik negyedben ugyanolyan könnyedén játszott a beton, mint az első félidőben. Izgulni nem kellett. Somogyi kétszer és Juhász egyszer talált a kapuba. III. negyed: Szeged Beton – Montpellier 3-1.
A mérkőzés állása: 9-2.
Az utolsó negyedben a Szeged azt játszotta, amit akart, lőtt négy gólt: Török kétszer, Kayes és Kuncz volt eredményes. IV. negyed: Szeged Beton – Montpellier 4-2.
A mérkőzés végeredménye: Szeged Beton – Montpellier 13-4.

Előző sztori

Vízilabda LEN-kupa: Posillipo – Duisburg 9–8

Következő sztori

Vízilabda LEN-kupa: bemelegített a Szeged Beton