Szeged Beton – Duisburg – online közvetítés 11 órától

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ma délelőtt 11 óráról a Szeged Beton vízilabdacsapata a német Duisburggal játszik a LEN-kupában. A Szeged Beton az első két fordulóban nyert, míg a Duisburg kétszer kikapott.

A Szeged Beton – Duisburg mérkőzés eredményének alakulását online közvetítésünkben kísérhetik figyelemmel.

A Szeged Beton – Duisburg mérkőzés előtt eldőlt, hogy a csoportból a másik továbbjutó az olasz Posillipo. Az olaszok 17-5-re legyőzték a francia Montpelliert és ezzel a csoportban a második helyen végeztek.
Hamarosan kezdődik a szegediek utolsó mérkőzése.
Az I. negyed büntetőkkel kezdődött, mindkét csapat értékesítette. A szegediek minimális előnyhöz jutottak 8 perc alatt. A szegedi gólszerzők: Vindisch 2, Török. I. negyed: Szeged Beton – Duisburg 3-2.
A negyed elején egyenlített a Duisburg, majd a Szeged felébredt és sorozatban lövöldözte a gólokat. A szegedi gólszerzők: Török 2, Varga, Molnár, Juhász 1-1. II. negyed: Szeged Beton – Duisburg 5-2.
A félidőben: Szeged Beton – Duisburg 8-4.
A III. negyedben kiegyenlített volt a játék. Érdekesség, hogy mindkét együttes három előnyt kapott és ezt ki is használta. A szegedi gólszerzők:Vindisch, Ágner, Molnár. III. negyed: Szeged Beton – Duisburg 3-3.
Az utolsó játékrészben már csak az eredmény megtartására figyeltek a szegedi játékosok, de azért a betyár bacsület dolgozott mindenkiben és megnyerték az utolsó negyedet 3-2-re. A szegedi gólszerzők:Török, Komlósi, Juhász. III. negyed: Szeged Beton – Duisburg 3-2.
A mérkőzés végeredménye: Szeged Beton – Duisburg 14-9.

Előző sztori

Vízilabda: Villáminterjú Kásás Zoltánnal – HANGANYAG

Következő sztori

LEN-kupa: Száz százalékkal zárt a Szeged