Vízilabda LEN-kupa: Posillipo – Duisburg 9–8

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ma este 19.00 órakor kezdődött a vízilabda LEN-kupa szegedi csoport küzdelme. Először az olasz Posillipo vízilabdacsapata a német Duisburggal játszott. Az eredmény alakulását online közvetítésünkben kísérhették figyelemmel.

Az első negyedben meglepetésre a gyengébb német együttes vezetett egy góllal. Mindenki azt várta, hogy a Posillipo lerohanja ellenfelét. Nem ez történt. I. negyed: Posillipo – Duisburg 2-3.
A második negyedben a németek lőtték az első gólt és sokáig vezettek kettővel. A félidő vége előtt szépített az olasz együttes. II. negyed:Posillipo – Duisburg 1-1
A félidőben: Posillipo – Duisburg 3-4.
A harmadik negyedben magára talált a Posillipo, mindez nem ment könnyen, mert a németek nagyon kapaszkodtak. Az olaszok a negyed vége előtt szerezték meg a vezetést. III. negyed:Posillipo – Duisburg 4-2.
A mérkőzés állása: Posillipo – Duisburg 7-6.
Az utolsó negyedben fölényben játszott a Posillipo és ha nehezen is, de megnyerte a találkozót. IV. negyed: Posillipo – Duisburg 2-2.
A mérkőzés végeredménye: Posillipo – Duisburg 9-8.

Előző sztori

Ariadné Naxosban a Mezzo-operaverseny döntőjében

Következő sztori

Vízilabda LEN-kupa: Szeged Beton – Montpellier 13–4