Online közvetítés: Pick Szeged – PLER 28–27

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Pick Szeged kézilabdacsapata a bajnokságban folytatja szereplését. A szegedi NB I-es férfi kézilabdacsapat ma 18 órától a PLER együttesét fogadja az újszegedi sportcsarnokban.

A Pick Szeged – PLER mérkőzés eredményének alakulását 18 órától online közvetítésünkben kísérhetik figyelemmel.

A PLER elleni találkozóra Dragan Djukics, a Pick Szeged vezetőedzője nem nevezhette Nenadicsot, aki kisebb betegséggel küzd. Nincs a társak között Zvizej sem, a szélső sérült. Mindkét játékos a lelátón foglalt helyet. Az újszegedi sportcsarnokban mindössze 600 néző foglalt helyet.
A 12. percig nagyon kevés gól esett, sok hibával, pontatlanul támadott mindkét együttes.
Oszmajicsot a támadásoknál szoros emberfogással követték.
A 14. percben időt kért a szegedi edző, a csapat eddig kritikán alul játszott, ennek eredménye, hogy a vendég fővárosi együttes három góllal vezetett. Egymásután öt gólt lőtt úgy, hogy a pickesek egyet sem.
A 18.percben Katzirz is pályára lépett, de csak néhány másodpercig volt a küzdőtéren, mert vádlisérülése kiújult. Nem tudta folytatni a játékot, lesántikált.
Az első 20 percben Krivokapicsék erőtlenül támadtak, mindössze négy gólt lőttek. Három perccel később a PLER már 13-5-re vezetett a szegedi oroszlánbarlangban, ahol hazai nyuszik kézilabdáztak.
A félidőben öt gólra feljött a Pick, de a szünet után emberhátrányban kezdte a mérkőzést.
A második játékrész hat szegedi góllal indult, de nem kellett a hazaiaknak emberhátrányban játszani, mert a PLER-ből is kiállítottak a játékvezetők egy kézilabdást. Nem tudni, hogy Dragan Djukics mit mondott félidőben játékosainak, de az biztos, hogy a csapat elkezdett kézilabdázni. A Pick Szeged a 37. percben átvette a vezetést, 15-14. Sőt Ghionea kettőre növelte az előnyt.
A szegedi együttesnél összeállt a védekezés és ez volt minden további játék kulcs: Marjanac védte Lendvayék lövéseit, a támadásokban pedig pontos volt a Pick. Pillanatnyi hazai megingás elegendő volt ahhoz, hogy a PLER kiegyenlítsen, de örömük ezúttal nem tartott sokáig, mert a Pick elhúzott néggyel, 24-20.
Öt perccel a találkozó vége előtt feljött két gólra a PLER, sőt az 57. percben ki is egyenlített. Az 59. percben Zubai ziccert hibázott, szerencsére a vendégek is eladták a labdát, amiből Oszmajics indulhatott és megszerezte a Pick 28. gólját. Még egy támadást vezethetett a PLER, de gólt már nem tudott lőni.
A végeredmény: Pick Szeged – PLER 28-27.

Default thumbnail
Előző sztori

Hernádi: a makói kutatások kilátásai rosszabbak a vártnál

Default thumbnail
Következő sztori

Csütörtök: Balkán Hangja Fesztivál

Legutóbbi hasonló cikkek