Sport

Online közvetítés: Pick Szeged – Valladolid

Online közvetítés: Pick Szeged – Valladolid

2009. november 8., vasárnap
Online közvetítés: Pick Szeged – Valladolid

A Pick Szeged kézilabdacsapata a Bajnokok Ligájában a spanyol Valladolid együttesét fogadja. A továbbjutás szempontjából mindkét együttesnek nagyon fontos mérkőzés következik.

A Pick Szeged – Valladolid mérkőzés eredményének alakulását 16 óra 15 perctől online közvetítésünkben kísérhetik figyelemmel. A találkozó előtt Szabó István, a Pick Szeged orvosa elmondta, csak Daniel Andjelkovicsra és Lele Ákosra nem számíthat Dragan Djukics vezetőedző. Elképzelhető, hogy Andjelkovics a jövő hét végén már játszhat Montpellierben. Egyelőre a lövéseket még nem végzi teljes intenzitással - tudtuk meg Szabó Istvántól. Sajnos ismét nincs teltház az újszegedi Sportcsarnokban, körülbelül négyszáz szék üresen maradt. A spanyolok, meglepő narancssárga-lila szerelésben jelentek meg. A bemutatás során hatalmas üdvrivalgás tört ki a nézőtéren, amikor elhangzott az új vezetőedző, Dragan Djukics neve. A kezdődobás előtt Krivokapics szalámitortával köszöntötte a 140 éves Pick Szeged Zrt-t. Nagyon bekezdett a Pick Szeged, főként Katzirz szórta a gólokat, négy gól is volt már a különbség. A spanyolok magukhoz tértek egyenlítettek és a vezetést is átvették a félidő felénél. A Pick Szeged küzdött, de egyenlíteni nem tudott. Szaladt az eredmény után. Ráadásul a félidő végére 3 góllal elhúzott a Valladolid, I. félidő: Pick Szeged - Valladolid 12-15. A második félidő első 9 percében nem sikerült közelebb kerülni a spanyolokhoz. A szegedieknél nincs kapus teljesítmény. A pickes Kost a 11.percben piros lappal kiállították a német bírók. Szándékos ütésnek minősítették védekezését. Sajnos a Pick Szeged nem tudta kihasználni az emberelőnyöket, ráadásul a spanyol együttes hátrányból is gólt lőtt. A 21. percben már hattal vezetett a Valladolid. A Szeged küzdött, de rengeteg hibával játszott, így könnyedén nyerhetett a spanyol gárda. A végeredmény: Pick Szeged - Valladolid 23-30.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.