Sport

Nem sikerült győzniük ülőröplabdásainknak

Nem sikerült győzniük ülőröplabdásainknak

2009. november 15., vasárnap
Nem sikerült győzniük ülőröplabdásainknak
Ülőröplabda-bajnoki fordulóban hazai pályán fogadta három ellenfelét a szegedi Csakazért SE Ülő Bikák legénysége. Sajnos a Csíkos-tanítványoknak nem sikerült egy meccset sem nyerniük, ezért a következő megmérettetésen, december 13-án Tatabányán kötelező lesz a javítás. „Munkahelyi elfoglaltság és sérülés miatt sajnos két meghatározó játékosom is hiányzott a csapatból, s ezt bizony főleg a Tatabánya ellen éreztük meg” – értékelte a vasárnapi torna tanulságait Csíkos Gábor, a szegedi ülőröpisek trénere. Az edző szerint a Vác és a Nyíregyháza jelentős erőt képviselő csapat, de a tatabányai Humanitás SE ellen mindenképpen diadalmaskodni kellett volna. „Az első szett álomszerű volt, de utána visszaesett a játék, s onnantól már csak keresték a játékosok a helyüket a pályán. Sok meccset kell még játszanunk, hogy az új taktikai elemeket zökkenőmentesen elsajátítsuk. Összességében az egész tornáról elmondható, hogy érdekes, izgalmas mérkőzéseket láthatott a közönség” – így Csíkos Gábor.

Az Ülő Bikák eredményei:

Csakazért SE – Humanitás SE 1:3 (17, -18, 19, 18), Csakazért SE – Piremon SE 0:3 (15, 13, 22) , Csakazért SE – Mozdulj SE 0:3 (26, 23, 22).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.