Sport

Kosárlabda Euroliga: Újabb Szeviép-vereség

Kosárlabda Euroliga: Újabb Szeviép-vereség

2009. november 12., csütörtök
Kosárlabda Euroliga: Újabb Szeviép-vereség

A Szeviép-Szeged női kosárlabdacsapat ismét vereséget szenvedett az Euroligában. A szegediek ezúttal a lengyel Gdynia otthonában kaptak ki.

Az Euroligában szereplő Szeviép-Szeged női kosárlabdacsapata ezúttal Lengyelországban lépett pályára. A hazai együttes, a Gdynia már az első negyedben 10 ponttal vezetett. A szünetig a szegedi csapat faragott hátrányából, és szorossá tette a mérkőzést. A harmadik játékrészt ismét 10 pont különbséggel nyerte a Gdynia, összesítésben már 18 pont volt a különbség. Nagy bravúr kellett volna ahhoz, hogy a Szeviép fordítani tudjon. A fordulat elmaradt, és a lengyelek viszonylag könnyen nyerték a meccset. A Szeviép így két meccs után két vereséggel áll.

Euroliga, nők, D csoport, 3. forduló:

Gdynia (lengyel) - Szeviép-Szeged 74-61 (28-18, 11-13, 21-11, 14-19)

Szeviép-Szeged:

Sipaviciute 14, Fürész 13, Németh 10, Ciglar 4, Zserzserunova 6. Csere: Horváth Zs. 9, Vincze 2, Laczi 3. Edző: Bencze Tamás.

A Gdynia legjobb dobói:

Christon 17, Matovics 12, Leciejevska 17.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.