Sport

Kézilabda: Matics a Fradiban folytatja

Kézilabda: Matics a Fradiban folytatja

2009. november 3., kedd
Kézilabda: Matics a Fradiban folytatja

Fradista lett Vladan Matics, a Pick Szeged kézilabdacsapatának egykori vezetőedzője. A fővárosi klub és Matics ma egyezett meg. A szegedi sikeredző délután a fővárosban tart edzést.

Nem telt el két hét azóta, hogy Vladan Matics és a Pick Szeged vezetősége közös megegyezéssel szerződést bontott. A szegediek sikeredzője akkor nagyon elkeseredett volt, de beszélgetésünk végén azt mondta: megyünk előre.

Vladan Maticsnak

nem sokat kellett kihagynia, hiszen kedden találkozott a Ferencváros NB I-es férfi kézilabdacsapat vezetőivel. Az egykori szegedi edző elárulta, öt perc alatt megegyeztek. „Egyelőre június végéig kötöttünk szerződést, cél a bentmaradás. A játékosok hetven százalékát ismerem, és bízom benne, hogy meg tudják valósítani elképzeléseim” – nyilatkozta portálunknak Vladan Matics. Hozzátette: nem lesz könnyű a feladat, hiszen már szerdán és a hétvégén is meccsük lesz idegenben. Felröppent a hír, miszerint Matics váltja majd a vásárhelyi NB I-es női kézilabdacsapat kispadján

Farkas Józsefet.

Az újdonsült Fradi-tréner ehhez annyit fűzött hozzá, hogy hivatalosan senki nem kereste meg. „Vásárhely csak azért lett volna jobb, mert Szegeden élek, de jobban szeretek dolgozni férfiakkal. A válogatott szempontjából is szerencsésebb, hogy a Ferencvárossal egyeztem meg. Most már fradista vagyok, tőlem nem áll messze a klub fanatizmusa, remélem, a játékosok is ebben a szellemben dolgoznak majd” – mondta Valadan Matics, aki ma már a fővárosban tart edzést. Hangsúlyozta: nem szakad el a Tisza-parti várostól, hiszen a családja egyelőre Szegeden marad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.