Sport

Kézilabda: kikapott a Tisza Volán II. Dorozsma

Kézilabda: kikapott a Tisza Volán II. Dorozsma

2009. november 30., hétfő
Kézilabda: kikapott a Tisza Volán II. Dorozsma

A Tisza Volán II. Dorozsma NB I/B-s férfi kézilabdacsapata Törökszentmiklóson játszott. A szegedi együttes 39-32-re kikapott.

A Tisza Volán SC II. Dorozsma NB I/B-s férfi kézilabdacsapata Törökszentmiklóson játszott. A szegedi együttes nagyon gyenge védekezést produkált a mérkőzésen, ennek következtében a kapusteljesítmény is elmaradt az elvárhatótól. Az első félidőben gondjaik voltak a befejezésekkel, a fordulás után már remek támadásokat vezettek a szegediek. Az utolsó két fordulót meg kell nyernie a Dorozsmának, hogy nyugodtan várhassák a tavaszt.

Törökszentmiklós KE – Tisza Volán II. Dorozsma 39 - 32 (18-10).

Törökszentmiklós, 400 néző.

Tisza Volán II. Dorozsma:

Kiss O. - TEMESVÁRI 7, Valaczkai 1, Varsandán 2, Kupcsik 3, NAGY 4, Grüfelder 1. Csere: Farkas (kapus), Bolvári, Major 4, Németh 2, Vörös, Konkoly 1, Gyuris 7/5. Edző: Bartók Csaba Hétméteresek: 6/4, ill. 6/5. Kiállítások: 22, ill. 10 perc.

Ifjúsági mérkőzésen:

Törökszentmiklós KE - Tisza Volán II. Dorozsma 32 - 25 (17-12).

Tisza Volán II. Dorozsma:

Tóth M. (kapus), Kazi 8, Patyi 3, Asztalos 3, Kovács 3, Réder 3, Kadocsa 1. Csere: Miklós, (kapusok), Horváth 1, Bartók 2, Polgár 1. Edző: Szabó Levente

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.