Bulvár

Kék hírek: afgán határsértő spanyol személyivel

Kék hírek: afgán határsértő spanyol személyivel

2009. november 6., péntek
Kék hírek: afgán határsértő spanyol személyivel

Szabadidejét töltő rendőr fogott el körözött személyt csütörtökön, egy afgán fiatalembernél pedig spanyol személyigazolványt találtak - közölte Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A Szegedi Rendőrkapitányság rendőre épp a belvárosban haladt járművével az utcán, amikor ismerősnek tűnt neki egy, a kocsmába igyekvő asszony. A rendőr utánament, szolgálatba helyezte magát és igazoltatta a nőt, mely során gyanúja beigazolódott, valóban a bíróság kereste őt. Egy afgán fiatalra bukkantak tegnap hajnalban a szegedi határrendészek. A fiatalembernél jogszerű magyarországi tartózkodásra jogosító iratok nem voltak, azonban a ruházatának átvizsgálása során egy spanyol személyi igazolvány került elő, melyről hamar kiderült, hogy hamis. Az illegális határátlépővel szemben így már nem csupán idegenrendészeti, de közokirat-hamisítás előkészülete gyanúja miatt büntetőeljárás is indult - tudatta a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.