Sport

Megye II.: győzelemmel zártak a kék-feketék

Megye II.: győzelemmel zártak a kék-feketék

2009. november 14., szombat
Megye II.: győzelemmel zártak a kék-feketék

A megye második vonalában újoncként küzdő FK 1899 Szeged csapata lejátszotta idei utolsó mérkőzését. Bár eddig nemigen tudták kihasználni a hazai pálya előnyét, a téli pihenő előtt most mégis oroszlánbarlanggá változtatták az Etelka sori pályát.

Az első félidőben a szegediek irányították a játékot, igaz alig kétszer-háromszor veszélyeztették a csanyteleki kaput. Az első gólt mégis a vendégek szerezték. Egy kiugrást követően feleslegesen szabálytalankodtak a szegediek, s a büntetőt kíméletlenül értékesítette a vendégcsapat. A gól nem vetette vissza a hazaiakat, továbbra is offenzív játékot játszva felálltak, s a szünet előtt egy akciót és egy rögzített szituációt követően megfordították az eredményt. A második félidő első harmadában jelentősen visszaesett a játék. Kapkodás és hibák sora jellemezte főleg a középpályás játékot, ám a stabil védekezésnek köszönhetően nem forgott veszélyben az FK kapuja. A szegediek egyre gyakrabban rohamozták a csanyteleki kaput, s a mezőny legjobb teljesítményét produkáló kék-fekete csatár,

Túróczi

harmadszor is betalált.

A labdarúgó megyei II. osztály Homokháti csoport 14. fordulójában:

FK 1899 Szeged – Csanytelek 3-1 (2-1).

Szeged, Felső Tisza-parti stadion, műfüves pálya, 200 néző, vezette: Madácsi

FK 1899 Szeged:

Brunczvik (Meszes T. 82’) – Vozár (Tóth D. 60’), dr. Havas, Meszes Cs., Fodor L., Lednitzky, Halász, Nagy V. (Burzon 20’), Ács (Keresztúri 85’), Turján, Túróczi (Hulánszky 80’). Edző: Hüvös Gábor.

Csanytelek:

Mészáros Z. – Papp, Tápai, Tóth D., Mészáros D., Kovács, Sarusi, Bátkai (Szőke 87’), Forgó, Kádár, Kósa. Edző: Gál Lajos. Gólszerzők: Túróczi (3) illetve Forgó (11-esből). Hüvös Gábor:

"Ismét hátrányból sikerült fordítanunk, ami mutatja a csapatom tartását. Eddig siralmas volt a hazai mérkőzéseink mérlege, most végre sikerült javítanunk ezen. A tervezett 17 pontot begyűjtöttük, s játékunkkal bebizonyítottuk, hogy helyünk van a megye második vonalában."

Ifjúsági mérkőzésen:

FK 1899 Szeged – Csanytelek 4-1

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.