Bódétranszport Botka módra – FOTÓGALÉRIA!

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

Áthelyezés, átpakolás vagy bontás? Van képünk hozzá! Ítéljék meg önök!

A hétfői nap folyamán több olvasónk is arról érdeklődött szerkesztőségünknél, hogy egészen pontosan mi is történt vasárnap este, éjszaka a Mars téri kereskedők pavilonjaival. A zavart az okozta, hogy míg egyes sajtóorgánumok az áthelyezés, majd az átpakolás terminusokat használták a kordonok mögött lefolytatott munkákra, addig portálunk következetesen bódébontásnak minősítette a történteket.

Hogy jogszerű volt-e a Mars tér rekonstrukcióját elnyert beruházó megbízottjainak tevékenysége, avagy nem, arról minden bizonnyal még hosszú jogvita várható, s a független magyar bíróság dönthet. Az építészeti fogalmakról pedig természetesen lehet vitatkozni, de mi úgy gondoltunk, önökre bízzuk a kérdés eldöntését: higgyenek a saját szemüknek! Csokorba gyűjtöttük fotóriporterünk legjobban sikerült vasárnap esti és hétfő reggeli felvételeit. Mi történt a Mars téren, miközben Botka László (MSZP) polgármester az első adventi gyertyát gyújtotta meg a Dóm téren? Áthelyezés, átpakolás, bontás vagy szétverés?

Ítéljék meg önök!

no images were found

Előző sztori

Vinum et circenses

Következő sztori

Mai Robinson