Sport

Asztalitenisz: újabb papírforma Floratom-vereség

Asztalitenisz: újabb papírforma Floratom-vereség

2009. november 22., vasárnap
Asztalitenisz: újabb papírforma Floratom-vereség

A férfi asztalitenisz extraliga 6. fordulójában a Lombard AC látogatott Szegedre. Az esélyesebb együttest megszorongatta a hazai gárda, de a bravúr elmaradt.

A pekingi olimpián részt vevő

Jakab

által vezetett bajnoki címvédő látogatott Szegedre, ahol az első két találkozó közben érett a meglepetés: a Dudás–Kriston-duó a döntő játszmában már 4-1-re is vezetett a Jakab–Molnár-kettőssel szemben,

Dudásnak

pedig mérkőzéslabdája volt

Molnár

ellen, végül mindkétszer a vendégek örülhettek; 0-2. Előbb

Erdélyi

Jakabtól, majd

Kriston

a válogatott kettes számú játékosától,

Nagytól

szenvedett vereséget, így megnyugtató előnyre tett szert a Lombard. Dudás kiélezett csatára késztette Jakabot, ezt követően a kiváló formát mutató Kriston Molnárt múlta felül, döntő szettes összecsapáson. A vendégek győzelmét Nagy biztosította be Erdélyi legyőzésével. A következő feladat sem ígérkezik könnyűnek a Floratom számára. A szegediek a következő fordulóban, november 27-én (pénteken) 17 órai kezdettel egy másik élcsapat, a Celldömölk otthonában vendégeskednek.

A férfi asztalitenisz extraliga 6. fordulójában:

Floratom Szeged AC – Lombard AC 1-6.

A szegedi győztes: Kriston 1. Lukács Levente: „Kiváló játékkal sokszor közel álltunk a bravúrhoz, végül érvényesült a papírforma.”

A férfi NB I Keleti csoportjában:

Diósgyőr – Floratom Szeged II. 7-11.

Győztek: Lukács – Szollár 4-4, Tarkó – Tóth S. 1-1 és a Tóth S.–Tarkó-páros.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.