Sport

A Montpellierrel kezd a Szeged Beton

A Montpellierrel kezd a Szeged Beton

2009. november 3., kedd
A Montpellierrel kezd a Szeged Beton

A Szeged Beton vízilabdacsapata a hétvégén LEN-kupamérkőzéseket játszik. A találkozókat az újszegedi sportuszodában rendezik péntektől vasárnapig.

A Szeged Beton vízilabdacsapata péntektől ismét nemzetközi mérkőzéseket játszik. A LEN Kupában a legjobb 32 között folytatódnak a küzdelmek. A címvédő szegedi együttest hazai környezetben láthatja a közönség, hiszen az újszegedi sportuszodában rendezik az egyik csoport mérkőzéseit. A Szeged Beton az olasz Posillipóval, a francia Montpellierrel és a német Duisburggal játszik a hétvégén. A csoport első két helyezettje jut tovább. Elkészítették a csoport sorsolását is, a Szeged Beton a következő időpontokban játszik. Péntek, 20.30: Szeged Beton - Montpellier. Szombat, 20.30: Szeged Beton - Posillipo. Vasárnap, 11 óra: Szeged Beton - Duisburg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.