Sport

Vízilabda MK: négy közé jutott a Szeged Beton

Vízilabda MK: négy közé jutott a Szeged Beton

2009. október 4., vasárnap
Vízilabda MK: négy közé jutott a Szeged Beton

Könnyedén nyerte a visszavágót a Szeged Beton vízilabdacsapata a BVSC ellen, és bejutott a legjobb négy közé. Vasárnap a Szeged Beton 12-6-ra győzött.

A Szeged Beton együttese kétgólos előnyt szerzett szombaton a magyar kupa negyeddöntő első mérkőzésén hazai pályán. Vasárnap a BVSC otthonában kellett bebiztosítani a négy közé jutást. A szegedi együttes a második negyed harmadik percében már 4-1-re vezetett. Előnyét a félidő vége előtt egy perccel hatra növelte. Innen már nem lehetett elveszíteni a találkozót, hiszen összesítésben már nyolc gól volt a különbség. A BVSC megadta magát, és a találkozó könnyed játszadozássá vált. Végül a jóval erősebb Szeged Beton igazolta a papírformát, és a visszavágón is nyert. A többi mérkőzésen sem volt meglepetés, így a négy közé a Szegeden kívül a Honvéd, az Eger és a Vasas jutott.

Férfi vízilabda magyar kupa, negyeddöntő, visszavágó:

BVSC - Szeged Beton 6-12 (1-3, 2-5, 1-3, 2-1).

Budapest, Szőnyi úti uszoda, 200 néző. Vezette: Székely, Marnitz. BVSC: Györke - Pecz 2, Szűcs, Ambrus 1, Galambos 1, Hopkins, Simon. Csere: Kriszt 1, Szabó P., Nagy 1, Halek, Zsoldos, Tóth,. Edző: Vincze Balázs. Szeged Beton: Baksa – Varga 1, Vindisch 3, Komlósi, Molnár 3, Juhász 1, Somogyi 2. Csere: Török, Lehmann, Ágner 1, Busila, Kuncz 1, Szabó G. Edző: Kásás Zoltán. Gól-emberelőnyből: 11/3 ill. 8/2. Ötméteresből: 1/0, ill. 3/2. Összesítésben: Szeged Beton – BVSC 22-14

A további vasárnapi mérkőzések eredményei:

Honvéd – Szolnok 12-9, Eger – UTE 9-8, Vasas – Pécs 11-7. Összesítésben: Honvéd – Szolnok 21-14, Eger – UTE 23-15, Vasas – Pécs 24-10. Továbbjutott az elődöntőbe a Szeged Beton, a Honvéd, az Eger és a Vasas.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.