Sport

Vízilabda: hétgólos Szeged Beton-győzelem

Vízilabda: hétgólos Szeged Beton-győzelem

2009. október 17., szombat
Vízilabda: hétgólos Szeged Beton-győzelem

A harmadik negyed eredményes játékával a Szeged Beton könnyedén legyőzte az UTE csapatát a vízilabda OB I-ben. A szegedi együttesben bemutatkozott az új-zélandi Joseph Kayes.

A Szeged Beton vízilabdacsapata az OB I második fordulójában Budapesten, az UTE otthonában játszott. Az első negyed felénél még az UTE vezetett egy góllal, de összeszedte magát a Szeged Beton, és nem volt megállás. Bár az első félidőben még nehézkes volt a szegediek játéka, a második játékrész első felében viszont úgy játszottak, ahogy azt

Kásás Zoltán

vezetőedző elképzelte. A harmadik negyedhez csak asszisztált az UTE, míg a szegedi gárda öt gólt lőtt. Az utolsó játékrészben kiegyenlítettebb lett a mérkőzés, de ezt a nyolc percet is döntetlenre hozta a Szeged, és magabiztosan 7 góllal nyerte a találkozót. A mérkőzésen bemutatkozott a Szeged Betonban a legújabb szerzemény, az új-zélandi

Joseph Kayes.

Férfi vízilabda, OB I/A, 2. forduló:

UTE – Szeged Beton 5-12 (2-2, 1-3, 0-5, 2-2)

. Budapest. Vezette: Kiszelly G., Molnár P. UTE: Bisztricsányi - Szabó B. 1, Hoppál, Rékasi, Olasz, Naganuma Atsushi 3, Rom. Csere: Keresztes, Dorogi, Rostás, Takács, Horváth 1. Edző: Petik Attila. Szeged Beton: Baksa - Lehmann 2, Vindisch 2, Komlósi, Molnár 2, Juhász 1, Somogyi 2. Csere: Török 1, Varga, Ágner, Busila 1, Kayes 1. Edző: Kásás Zoltán. Gól - Emberelőnyből: 6/0 ill. 10/3. Ötméteresből: - ill. -.

További eredmények:

BVSC - Eger 6 – 11, Szentes - Honvéd 3 – 13, OSC – FTC 7-10

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.