Közélet

Új elnök a Fidesz megyei ifjúsági tagozatának élén

Új elnök a Fidesz megyei ifjúsági tagozatának élén

2009. október 12., hétfő
Új elnök a Fidesz megyei ifjúsági tagozatának élén

Új elnököt választott a Fidesz megyei ifjúsági tagozata az öttömösi tisztújító gyűlésen. A Fidesz Csongrád Megyei Ifjúsági Tagozatát eddig a párt szegedi elnöke, Gyimesi László vezette, hétfő délutántól azonban már Szanka László látja el az elnöki feladatokat. Gyimesi nem jelöltette magát, helyette Göblyös Dávid szállt be a politikai ringbe.

Szanka László

43-24 arányban gyűjtötte be a győztes voksokat a tisztújító gyűlésen Öttömösön. Portálunknak a legfontosabb teendőkkel kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy először a polgári párt hét választókerületi elnökével veszi fel a kapcsolatot, és felajánlja nekik az ifjúsági tagozat segítségét az országgyűlési választásokra, ahol az a cél, hogy minden választókerületben a Fidesz és a KDNP jelöltjei nyerjenek. Az új elnök fontosnak tartja még, hogy minél több fiatalt tudjon bevonni a Fidesz táborába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.