Közélet

Temetőtakarításra várnak önkénteseket hétfő délelőtt

Temetőtakarításra várnak önkénteseket hétfő délelőtt

2009. október 25., vasárnap
Temetőtakarításra várnak önkénteseket hétfő délelőtt

A Nagyító Alapítvány önkéntesei október 26-án, hétfőn 9-13 óra között az újszegedi temetőt takarítják, melyhez örömmel fogadják további segítők jelentkezését is!

A TISZA-KCIÓ - Tevékeny Ifjak Szegedért – Akciói címmel induló, főleg fiatalokat mozgató önkéntes program nyilvános kezdeményezése az őszi szünet kezdetén a halottak napja előtti temetőtakarítás Újszegeden. A résztvevők szemétszedést, takarítást, lombgyűjtést végeznek, melyhez számítanak további fiatal és idős résztvevőkre is! A szervezők meleg teával és korlátozott számú eszközzel várják az önkénteseket és kérik, hogy aki teheti, kesztyűt és további takarítóeszközöket vigyen magával. Találkozó: október 26-án délelőtt 9 órakor az újszegedi temető bejáratánál. Megközelíthető a Mars térről, 8:50-kor induló 60Y számú autóbuszjárattal. További információ: Gesztes Olympia, tel.: (20) 571 6511, email: nagyito@nagyito.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.