Sport

Pólórajt csonka programmal

Pólórajt csonka programmal

2009. október 8., csütörtök
Pólórajt csonka programmal

Szombaton kezdődik a magyar férfi vízilabda-élvonal bajnoksága, de a 2009/10-es ob I-es rajtot kifejezetten csonka műsor jelenti, mivel alig két mérkőzést tudnak megrendezni a hivatalos nyitónapon.

Két vidéki színhelyen zajlik majd minden az eredeti program szerint: a legutóbb bajnoki ezüstérmes Eger a Pécset látja vendégül 18 órától, míg az ismét dobogós pozícióba vágyó Szeged a Szentest fogadja 19 órai kezdettel. Ugyanakkor hétfő estére "szorult át" a Ferencváros nyitómeccse, de nem azért, mert a zöld-fehéreknél - hivatalos magyarázat híján feltételezhetően a Magyar Kupából való gyors kiesés miatt - közvetlenül a bajnoki start előtt, szerdán vezetőedzőt cseréltek. A Szolnok ellen a Komjádi uszodában 20:15 órakor kezdődő találkozónak, amelyen már

Godova Gábor

ül a kispadon

Somossy József

helyett, a tévéközvetítés miatt lett új időpontja. Különböző okokból később játszik a címvédő Vasas és a korábbi évek meghatározó gárdája, a legutóbb bronzérmes Honvéd is. Az angyalföldiek, akik ezen a víkenden Belgrádban nemzetközi klubtornán vesznek részt, szerda este (19:30 ó) szállnak vízbe az OSC-vel a "Komiban", míg ugyanezen a napon a most hétvégén még az Euroliga első selejtezőfordulójában érintett, s Marseille-ben csatázó Honvéd a Kőér utcában fogadja (20 ó) a BVSC-t. A Vodafone férfi ob I nyitókörében - mivel a második vonalból egyetlen csapat sem vállalta az első osztályt, így páratlan számú, 11 együttes vetélkedik - az Újpest a szabadnapos.

Az 1. forduló programja:

szombat:

ZF-Eger - Pécsi Vízmű-PVSK Fűszért 18 ó Szeged-Beton VE - Bodrogi Bau-IOS-Szentesi VK 19 ó

hétfő:

FTC-Fisher Klíma - Szolnoki Főiskola-KÖZGÉP VSC, Komjádi uszoda 20:15 ó (Sportklub)

szerda:

TEVA-VasasPlaket - OSC, Komjádi uszoda 19:30 ó Domino Honvéd - BVSC-Zugló-Atlantis Casino, Kőér utca 20 ó Az 1. fordulóban szabadnapos az UNIQA-UTE.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.