Sport

Labdarúgás: Csanádpalotán siklott ki a SZVSE

Labdarúgás: Csanádpalotán siklott ki a SZVSE

2009. október 17., szombat
Labdarúgás: Csanádpalotán siklott ki a SZVSE

Ezúttal semmi sem sikerült a vasutasoknak: a megyei I. osztály harmadik helyén álló SZVSE-Gyálarét szombaton az utolsó helyezett Csanádpalota otthonában szenvedett súlyos vereséget.

Hat győzelmet követően botlott meg a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban a SZVSE-Gyálarét. Völgyiék a sereghajtó Csanádpalotához látogattak szombaton, s úgy tervezték, három ponttal térnek majd haza, végül azonban négy (hazai) gól került a puttonyba. A kissé indiszponáltan futballozó vendégek hamar jelentős hátrányba kerültek, negyedóra elteltével ugyanis két, kissé szerencsés átlövéssel már 2-0-ra vezetett az eddig még nyeretlen Csanádpalota. Az ezen a találkozón

Udvari Tamást

helyettesítő 17 éves

Weszelovszky Gábornak

a második játékrészben is két alkalommal kellett maga mögé nyúlnia – megjegyezzük: a gólokról nem tehetett –, s mivel a korábbi fordulók során remeklő

Hegyesi Zsolt, Völgyi Roland

csatárduó ezúttal nem tudott a hálóba találni, a hazaiak joggal ünnepelhettek a lefújást követően. A SZVSE-Gyálarét ezzel a zakóval hátrányba kerülhet az éllovasokkal szemben (a Sándorfalva és a Csongrád vasárnap csap össze), s lehetőséget adott üldözőinek, a Mórahalomnak, a Kisteleknek és a Kiszombornak a felzárkózásra.

Sahin-Tóth Dezső

legénységére ráadásul igazi rangadó vár a jövő héten: október 25-én (vasárnap) 14.30-kor a címvédő Sándorfalvát fogadják majd Gyálaréten.

A labdarúgó megyei I. osztály 10. fordulójában:

Csanádpalota – SZVSE-Gyálarét 4-0 (2-0).

SZVSE-Gyálarét: Weszelovszky – Szőri, Virág, Hegyesi Á., Ágoston (Dürgő) – István – Simon, Bacsa, Mangó (Magyar) – Hegyesi Zs., Völgyi. Edzők: Sahin-Tóth Dezső, Kozma Zoltán, Papp Róbert. Sahin-Tóth Dezső:

„Sajnos kisiklottunk, akkor, amikor nem számítottunk rá, ezért kegyetlen játék a labdarúgás. Nem szeretnék magyarázkodni, ebben a vereségben megvan az én szakmai felelősségem, amit természetesen vállalok, emellett sajnos a csapat hozzáállása sem volt megfelelő. Mindezt tetézte, hogy egy nagyszerű napot kifogó Csanádpalotával kellett megküzdenünk, amely megérdemelten múlt felül bennünket. Az öltözőben lezártuk ezt a történetet, mindenkinek tanulnia kell hibáiból. Elnézést kérünk azoktól, akiknek csalódást okoztunk, de ez is a mi csapatunk, s folyamatosan azt hangsúlyozzuk, hosszú távú céljaink vannak. Azért dolgozunk, hogy minél kevesebb ilyen baki következzék be. A jövő héten kettőzött erővel harcolunk a javításért.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.