Bulvár

Körözötteket fogtak a Párizsi körúton

Körözötteket fogtak a Párizsi körúton

2009. október 7., szerda
Körözötteket fogtak a Párizsi körúton

Épp egy bíróság által körözött nőt fogtak el a rendőrök a Párizsi körúton, amikor arra sétált egy másik körözött is – tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A Szegedi Rendőrkapitányság körözési csoportjának munkatársai tegnap este a Párizsi körúton igazoltattak egy 43 éves nőt, aki ellen a bíróság egy folyamatban lévő büntetőügyben bocsátott ki elfogatóparancsot. Miközben rádión priorálták a személyt, az egyik rendőr meglátott egy férfit, aki már 8 hónapja szerepel a körözési listán. Mivel a személynél semmilyen okmány nem volt, ezért bemondta az adatait, majd remegni kezdett. A rendőr tudta, hogy a megadott adatok valótlanok, ezért segítséget kért és előállították a férfit a kapitányságra, ahol beismerte, hogy ő valójában az a 23 éves gyanúsított, akinek elfogását a Szegedi Rendőrkapitányság elrendelte. Ellene több rendbeli, üzletszerűen elkövetett vagyon elleni bűncselekmények miatt folyik büntetőeljárás. Kihallgatását követően a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatását. A korábban elfogott nő szintén őrizetbe került, további sorsáról a bíróság dönt – közölte a sajtószóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.