Sport

Igazságtalan, de valóság az újabb FK-kudarc

Igazságtalan, de valóság az újabb FK-kudarc

2009. október 11., vasárnap
Igazságtalan, de valóság az újabb FK-kudarc

Sajnos az FK 1899 Szeged csapata ott folytatta, ahol egy héttel ezelőtt vasárnap abbahagyta: ismét nem sikerült pontot szereznie a megyei II. osztály Homokhát csoportjának bajnoki fordulójában. Igaz, a játék képe alapján nem érdemeltek vereséget a kék-feketék, több akciót is vezettek ellenfelüknél, de a fociban a helyzetkihasználás dönt, abban pedig jobb volt a Forráskút csapata.

Szinte felborult a pálya, annyit támadott a szegedi gárda a Forráskút otthonában, ám mégis a hazaiak szerezték meg a vezetést egy 35 méteres távoli lövéssel, és hiába születtek sorra az újabb szegedi helyzetek, egy beadást követően ismét betalált a Forráskút. Az FK rögtön a második félidő elején szépített, ismét több akciót dolgozott ki, de a hazai gárda újból gólra váltotta helyzetét, így már három találatot jegyezhetett. Az utolsó negyedórában Turján fejlet még egy szegedi gólt, de a csapatának ennél közelebb már nem sikerült kerülnie a hazaiakhoz, akik négy helyzetből hármat – a második félidőben egyből egyet – értékesítettek.

Megye II. osztály Homokhát csoport 9. fordulójában:

Forráskút SE – FK 1899 Szeged 3-2 (2-0).

Forráskút, vezette: Csillik

Forráskút SE:

Fodor L. – Veres, Goda, Zetkó (Miksi 60’), Peták, Tarján, Palásti, Repkó (Kálmán 60’), Kovács, Szabó (Deák 60’), Szépfalusi (Fülöp 85’). Edző: Huszár János.

FK 1899 Szeged:

Brunczvik – Fodor L. (Vozár 83’), Dr. Havas, Meszes, Fodor I. (Hulánszky 83’), Lednitzky (Nagy 46’), Halász, Holecska, Ács, Turján, Burzon (Szél 46’). Edzők: Hüvös Gábor és Lednitzky András.

Gólszerzők:

Goda 2’, Kovács 27’, Deák 64’ illetve Holecska 54’, Turján 90’.

Sárga lap:

Peták 34’ ill. Lednitzky 11’, Turján 82’.

Kiállítva:

Miksi 73’ ill. Halász 69’. Turján György:

"Végig mi uraltuk a mezőnyt, számtalan támadást vezettünk mégsem sikerült felülmúlni ellenfelünket, aki lényegében az összes komoly helyzetét értékesítette."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.