Sport

FK-bravúr: élet a gödrön kívül

FK-bravúr: élet a gödrön kívül

2009. október 18., vasárnap
FK-bravúr: élet a gödrön kívül

Hosszú nyeretlenségi széria szakadt meg vasárnap. A kék-feketék a megye második vonalában egy bravúros győzelemmel gyűjtöttek be három pontot a Bordány otthonában. Az FK 1899 Szeged csapata öt vereség után mászott ki a gödörből ezzel a győzelemmel, s kezdi meg reményeink szerint is a pontgyűjtést.

Egy bajnokesélyes gárdát sikerült legyőznie hétvégén az FK 1899 Szeged focistáinak. A rutinos, szervezet játékot felmutató hazai csapat nem tudott mit kezdeni a fegyelmezett, küzdeni tudásból jelesre vizsgázó szegediekkel.

Megye II. osztály Homokhát csoport 10. fordulójában:

Bordány SK – FK 1899 Szeged 0-1 (0-1).

Bordány, vezette: Bánáthy.

Bordány:

Lippai – Kurucsai (Kádár N. 68’), Bán, Szügyi, Dobó, Tóth I., Nógrádi, Süli P., Lajkó, Veres (Szabó 10’), Szűcs. Játékos-edző: Szűcs Dénes.

FK 1899 Szeged

: Brunczvik – Burzon (Vozár 70’), dr. Havas, Hüvös, Fodor L., Fodor I., Nagy V., Szél (Becsei 83’), Ács, Turján, Holecska (Hulánszky 65’). Játékos-edző: Hüvös Gábor.

Gólszerző

: Ács.

Sárga lap:

Szűcs, Nógrádi illetve Fodor L., dr. Havas. Hüvös Gábor:

"Egy fárasztó, erőt próbáló mérkőzésen sikerült megtörnünk az öt meccsig tartó átkot. Nagy mezőfölényben játszott a Bordány, de ezúttal megmutatkozott az FK igazi arca. Együtt, vállvetve védtük a szegedi várat és ez az összefogás vezetett a sikerhez. Kiváló védőmunkát mutattunk fel, remek kapusteljesítménnyel. Ezúton szeretném megköszönni a szurkolók támogatását is, akik tizenkettedik játékosként segítették a csapatot az elmúlt hetek kudarcainak ellenére is."

Ifjúsági találkozón:

Bordány – FK 1899 Szeged 5-0 (2-0)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.