Bulvár

Előzetesben az idős nő megerőszakolásával gyanúsított román férfi

Előzetesben az idős nő megerőszakolásával gyanúsított román férfi

2009. október 27., kedd
Előzetesben az idős nő megerőszakolásával gyanúsított román férfi

Egy hónapra elrendelte a Szegedi Városi Bíróság kedden annak a román férfinak az előzetes letartóztatását, aki a gyanú szerint megerőszakolt és kifosztott egy idős nőt október 23-án Balástyán - tájékoztatta Cseh Attila bírósági szóvivő az MTI-t.

A végzés indokolása szerint a gyanúsított nem rendelkezik Magyarországon tartózkodási hellyel, így a magas büntetési tétellel fenyegetett, kiemelkedő tárgyi súlyú bűncselekmények gyanúja miatt fennáll szökésének és elrejtőzésének veszélye - közölte a Csongrád Megyei Bíróság elnökhelyettese. A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint a fiatal román férfi október 23-án késő este egy balástyai tanyán rátörte az ajtót a 74 éves sértettre, majd megütötte az idős nőt. Az elkövető lefogta az asszonyt és közösült vele. Távozáskor pedig az áldozat táskájából magához vett kétezer forintot. A gyanúsítottat a rendőrök - a tetthelyen vett szagminta alapján - egy kutya segítségével azonosították. A férfi kihallgatása során részben beismerte a bűncselekmény elkövetését, majd a nyomozók megtalálták nála a sértettől elvett készpénzt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.