Sport

Asztalitenisz: kiütötte a Ceglédet a Floratom

Asztalitenisz: kiütötte a Ceglédet a Floratom

2009. október 24., szombat
Asztalitenisz: kiütötte a Ceglédet a Floratom
Hazai pályán hozta a kötelezőt a férfi asztaliteniszezők extraligájában a Floratom Szeged gárdája, ezzel megszerezte második győzelmét a Tisza-parti együttes. A bajnokságban eddig pont nélkül álló vendégek ellen a Floratom együttese számított a találkozó favoritjának, a papírforma pedig nem borult szombaton a Móricz-tornacsarnokban. Jól kezdett a házigazda, az extraligában először győzött a Dudás-Kriston pár. Dudás nagy csatában múlta felül Kisst, Erdélyinek nem volt esélye Zakar ellen, majd Kriston Orosz felett aratott győzelme magabiztos Floratom-vezetést eredményezett, 3-1. Dudás szezonbeli tizedik egyéni sikerével őrizte veretlenségét, majd az angol nemzetközi bajnokságra készülő Kriston is hozta soros partiját. Az i-re a pontot végül Erdélyi tette fel, így a Floratom fölényes győzelmet aratott. Mindez azt jelenti, hogy a szegedi gárda immár két győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel rendelkezik a pontvadászatban.

A férfi asztalitenisz extraliga 4. fordulójában:

Floratom Szeged AC – Szuperinfó-Restart Ceglédi VSE 6-1. Szeged, 50 néző Győztek: Dudás 2, Kriston 2, Erdélyi 1 és a Dudás-Kriston pár Lukács Levente: „Hoztuk a kötelezőt, gőzerővel készülünk az eddig hibátlan mérleggel büszkélkedő Pécs elleni rangadóra!”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.