Gazdaság

A magyar beruházók érdekeltek a Vajdaságban

A magyar beruházók érdekeltek a Vajdaságban

2009. október 8., csütörtök
A magyar beruházók érdekeltek a Vajdaságban

Varga Imre, Magyarország nemrégiben kinevezett új szerbiai nagykövete Újvidéken kijelentette, hogy a magyar beruházók érdekeltek a szerbiai beruházásokban - írja a Beta hírügynökségre hivatkozva a Vajdaság Ma hírportál.

Különösen vonatkozik ez Vajdaságra és székvárosára, Újvidékre, tekintettel a földrajzi közelségre, valamint arra, hogy a tartomány egyidejűleg számos magyar jellegű intézmény székhelye - hangsúlyozta a nagykövet tárgyalásai során, melyet külön folytatott Boris Barjaktarović-tyal, a Tartományi Végrehajtó Tanács alelnökével, és Igor Pavličić-tyal, Újvidék polgármesterével. Barjaktarović szerint a magyar tapasztalat sokat jelent Szerbiának, és felszólította a magyar beruházókat, hogy jöjjenek Szerbiába, mert a külföldi beruházóknak az ország különféle kedvezményeket hagy jóvá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.