Bulvár

Trükkös tolvajok után trükkös csalók

Trükkös tolvajok után trükkös csalók

2009. szeptember 11., péntek
Trükkös tolvajok után trükkös csalók

Néhány nappal ezelőtt a rendőrség közleményében arról számolt be, hogy trükkös tolvajok jártak két Szeged-környéki településen – tájékoztatott Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Az elmúlt napokban ismét trükkös módszerrel kerestek fel idős embereket – ezúttal csalók - Szegeden. Ez esetben a megnyerő külsejű elkövető azzal tévesztette meg a hiszékeny asszonyokat, hogy egészségügyi alkalmazott, és rábeszélte őket, hogy kedvezménnyel vásároljanak különböző gyógyászati eszközöket – melyet a biztosítás teljes mértékben fedezne. A pénzt persze a csaló előre kérte, így egyik esetben 120 ezer, míg a másiknál 200 ezer Ft-tal rövidítette meg az ajánlatnak bedőlt személyeket.

A rendőrség kéri a lakosságot, ne hagyják magukat lépre csalni, legyenek bizalmatlanok az ilyen személyekkel szemben, még akkor is, ha nagyon kecsegtető ajánlatot kapnak, hiszen annak már eleve gyanúsnak kell lennie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.