Bulvár

Megszúrta magát a szegedi férfi

Megszúrta magát a szegedi férfi

2009. szeptember 30., szerda
Megszúrta magát a szegedi férfi

Önmagát szúrta meg egy férfi ma hajnalban Szegeden a Gáz utca egyik társasházában - közölte Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A Szegedi Rendőrkapitányság a mentőszolgálattól kapta a jelzést, mely szerint kórházba szállítottak egy férfit, akinek mellkas és has tájéki szúrt sérülései vannak, de az állapota stabil. A helyszínre irányított rendőrök adatgyűjtést végeztek, melynek során megtalálták azt a kést is, ami a sérüléseket okozta. A férfi a kórházban a készenléti szolgálat nyomozóinak elismerte, hogy önmagát szúrta meg. Tettének okára egyelőre nem tudott magyarázatot adni. A fentiek alapján megállapítást nyert, hogy nem történt élet elleni bűncselekmény. A pontos körülményeket a Szegedi Rendőrkapitányság vizsgálja - tudatta a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.