Sport

Mégis a Viasat3 adja a Pick BL-meccseit

Mégis a Viasat3 adja a Pick BL-meccseit

2009. szeptember 22., kedd
Mégis a Viasat3 adja a Pick BL-meccseit

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata szerdán újabb bajnoki mérkőzést játszik. A kézilabda rajongók megnyugvására eldőlt, hogy a BL-meccseket a Viasat3 közvetíti és nem a TV6, amit nehezen lehet fogni Szegeden.

A hatodik bajnoki mérkőzésére készül a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata ebben a szezonban.

Vladan Matics

együttese szerdán 18 órától az újszegedi sportcsarnokban a Gyöngyös együttesét fogadja. A Pick Szeged ebben az idényben még nem vesztett pontot, míg a vendég együttes nem nyert mérkőzést. Mindössze egy döntetlenre futotta a gyöngyösiek erejéből. Nem is a legközelebbi feladat a legizgalmasabb a Pick Szeged számára, hanem a közelgő Bajnokok Ligája sorozat. A szegedi együttesben egyelőre mindkét irányító –

Andjelkovics

és

Lele Ákos

is – harcképtelen. A magyar játékosra pénteken gerincműtét vár és legjobb esetben is csak februárban léphet pályára. A Pick Szeged ügyvezetője,

Lele Ambrus

szerint Andjelkovicsra sem számíthatnak az október eleji első BL-mérkőzésen. Bár sérülés utáni rehabilitációja jól halad, de a kitűnő kézilabdás csak akkor száll be a csapatba, ha teljesen egészséges lesz. A szurkolókat az is izgatta, hogy a BL meccseket a Viasat Hungary a TV6-on szerette volna közvetíteni. Ez a csatorna viszont a kábeltelevíziós területeken csak a legmagasabb csomagban fogható, amivel a legtöbb kézilabda-rajongó nem rendelkezik. „A Visasat kiadott egy közleményt, amelyben közlik, hogy a BL mérkőzéseinket mégis a Viasat3-on közvetítik” – válaszolta kérdésünkre Lele Ambrus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.