Könnyű Pick-győzelem a Mezőkövesd ellen – FOTÓK!

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

Kilenc góllal verte a Mezőkövesdet az előző szezon ezüstérmese, a Pick Szeged a Budapest Bank Férfi Kézilabdaliga nyitányán.

A Pick Szeged gárdája hamar túltette magát a rivális MKB Veszprém ellen szombaton elveszített szuperkupa-döntőn, és a bajnokság első fordulójában könnyedén érvényesítette a papírformát a Mezőkövesddel szemben. A legeredményesebbnek az a Milorad Krivokapics bizonyult, kinek távozását a szurkolók nyáron csaknem biztosra vették. Reméljük, a korábbi közönségkedvenc bombázó ebben az idényben a komolyabb találkozókon is hasonló lövőformát mutat majd.

A Pickből sérülés miatt Andjelkovics, Katzirz és Kos is hiányzott egyébként a rajton. A szegediek szombaton a 2. fordulóban a Tatabánya Carbonex KC-hoz látogatnak.

A Budapest Bank Férfi Kézilabdaliga 1. fordulójában:

Pick Szeged – Mezőkövesdi KC 37-28 (19-15). Újszegedi sportcsarnok, 600 néző. Vezette: Baranyi, Szloska.

Pick Szeged: Liszkai – Ghionea 4, Krivokapics11 (2), Lele 3, Zubai 4, Oszmajics 1, Zvizej 7 (1). Csere: Marjanac (kapus), Herbert 1, Simon 1, Kupcsik, Vancsics 4. Edző: Vladan Matics.

Mezőkövesd: Szabó – Papics3 (1), Milicsevics 2, Bécsi 6 (3), Bajorhegyi 1, Fekete5 (1),Molnár 3. Csere: Rácz 3, Rosta, Nyeste 2, Padla 2, Lezák 1. Játékos-edző: Rosta István.

Hétméteresből: 4/3, ill. 5/5.

Kiállítások: 4, ill. 6 perc.

no images were found

Default thumbnail
Előző sztori

Szerbia uniós csatlakozásának feltétele: Mladić kiszolgáltatása

Default thumbnail
Következő sztori

Szerda esti válogatás

Legutóbbi hasonló cikkek