Kolompár megint füllentett? – Fotók!

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Magyar Nemzet birtokába került fotók cáfolják az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnökének állításait. A lap a múlt héten számolt be arról, hogy Kolompár Orbán és más roma vezetők pályázati pénzekből szórakoztak tavaly nyáron a Balatonnál. Kolompár állítja, csak egy napra érkezett látogatóba, a tavalyi balatonmáriafürdői roma bulin készült képek azonban cáfolják az OCÖ elnökének állításait.

Kolompár Orbán szerint ő csak vendégként, pár órára jelent meg a balatonmáriafürdői táborban. A Magyar Nemzet kérdésére azt mondta, semmi köze nem volt a táboroztatáshoz, meghívták, ott volt, este elment. “Önök, akik nem tudom, milyen pénzért megvásárolták a fotóanyagot, lehet látni, hogy nadrágban megérkezem, és este hétkor még a szalonnasütéskor is nadrágban vagyok. Szeretném jelezni, ha én több napra megyek pihenni, mint mindenki, fél gatyát húz, papucsot, trikót, valamilyen mellényt” – közölte. A képek tanúsága szerint, (amit az Index is közzétett) Kolompár többször átöltözött, a nyilatkozatának ellentmondóan a szalonnasütéskor “fél gatyát” és trikót viselt.

Forrás: Index

A fotók az Index.hu-n itt láthatók.

Előző sztori

Halat, vadat s mi jó falat…

Következő sztori

Alapítvány a szlovák nyelvtörvény áldozataiért