Közélet

Kolompár megint füllentett? – Fotók!

Kolompár megint füllentett? – Fotók!

2009. szeptember 14., hétfő
Kolompár megint füllentett? – Fotók!

A Magyar Nemzet birtokába került fotók cáfolják az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnökének állításait. A lap a múlt héten számolt be arról, hogy Kolompár Orbán és más roma vezetők pályázati pénzekből szórakoztak tavaly nyáron a Balatonnál. Kolompár állítja, csak egy napra érkezett látogatóba, a tavalyi balatonmáriafürdői roma bulin készült képek azonban cáfolják az OCÖ elnökének állításait.

Kolompár Orbán

szerint ő csak vendégként, pár órára jelent meg a balatonmáriafürdői táborban. A Magyar Nemzet kérdésére azt mondta, semmi köze nem volt a táboroztatáshoz, meghívták, ott volt, este elment. "Önök, akik nem tudom, milyen pénzért megvásárolták a fotóanyagot, lehet látni, hogy nadrágban megérkezem, és este hétkor még a szalonnasütéskor is nadrágban vagyok. Szeretném jelezni, ha én több napra megyek pihenni, mint mindenki, fél gatyát húz, papucsot, trikót, valamilyen mellényt" - közölte. A képek tanúsága szerint, (

amit az Index is közzétett

) Kolompár többször átöltözött, a nyilatkozatának ellentmondóan a szalonnasütéskor "fél gatyát" és trikót viselt.

Forrás: Index

A

fotók az Index.hu-n itt

láthatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.