Bulvár

Bombariadó Szegeden

Bombariadó Szegeden

2009. szeptember 11., péntek
Bombariadó Szegeden

Bombariadó volt ma délelőtt Szegeden, egy női hang hívta nem sokkal 10 óra után az áramszolgáltató szegedi intézetét és közölte, hogy az épületet fel fogja robbantani – tájékoztatott Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A rendőrség a bejelentést követően kiürítette az objektumot, majd a bombakutatók erre specializált kutya segítségével megkezdték a helyiségek átvizsgálását. Az épület ellenőrzése a gépjármű-forgalmat nem akadályozta, egyedül az előtte lévő járdán nem közlekedhettek a gyalogosok. A Szegedi Rendőrkapitányság közveszéllyel fenyegetés vétség gyanúja alapján indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen. A rendőrség ezúttal is megtesz mindent annak érdekében, hogy Szeged közlekedését a lehető legkisebb mértékben zavarják meg az ilyenkor kötelezően elvégzendő intézkedések – hangsúlyozta a sajtószóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.