Sport

Asztalitenisz: Floratom-betli Szolnokon

Asztalitenisz: Floratom-betli Szolnokon

2009. szeptember 14., hétfő
Asztalitenisz: Floratom-betli Szolnokon

Sajnos váratlan vereséget szenvedett az újonc Szolnok otthonában a Floratom Szeged az asztalitenisz extraliga második játéknapján.

Viszontagságos körülmények előzték meg a Floratom szolnoki vendégjátékát a bajnokság második fordulójában. A csapat meghatározó játékosa,

Kriston Dániel

nem vállalta a játékot, majd egy, az autópályán bekövetkezett műszaki hiba is hátráltatta az optimális felkészülést. Rosszul indult az összecsapás, a Dudás–Lukács-duó többszörösen megnyert mérkőzésen maradt alul a döntő játszmában, majd

Erdélyi

és

Lukács

is hasonlóan kiélezett küzdelemben veszített; 3-0.

Dudás

két sima győzelme visszahozta a reményeket, de két újabb, döntő játszmában elszenvedett vereséget követően nem volt visszaút. Az ellenfeleinek esélyt sem hagyó Dudás ugyan még szépített, de ezen a napon a Szolnoknak minden sikerült, így nem várt győzelmet aratott az újonc együttes.

A férfi asztalitenisz extraliga 2. fordulójában:

Jászkun Volán – Floratom Szeged 6-3.

A szegedi győzelmek: Dudás Róbert 3.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.