Bulvár

3 és fél milliója bánta az éjszakai bulit

3 és fél milliója bánta az éjszakai bulit

2009. szeptember 7., hétfő
3 és fél milliója bánta az éjszakai bulit

Leitatták, idegnyugtatót helyeztek egy férfi italába, majd elvették több mint 3,5 millió forintját még március 31-én Szegeden - tájékoztatta portálunkat Szenti Szabolcs rendőrszóvivő.

A feljelentés szerint a sértettnél nagyobb mennyiségű készpénz volt, mivel egy üzlet nem jött össze, így a vételárat visszakapta. Egy alkalmi ismerősével szórakozni indult, melynek során nagy mennyiségű alkoholt fogyasztott. Az este folyamán idegnyugtatót kevertek az italába, így a 25 éves fiatalember védekezésre és akaratnyilvánításra képtelen állapotba került. Vallomása szerint az átmulatott éjszaka után Hantházán egy szántóföldön tért magához, ahonnan busszal jött vissza Szegedre, de akkor már a nála lévő milliók nélkül.

A Szegedi Rendőrkapitányság néhány nappal később előállította a bűncselekmény egyik gyanúsítottját, akit a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett. A további aprólékos adatgyűjtés eredményeként az Életvédelmi Alosztály munkatársai megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésében még ketten vettek részt. A csapat 42 éves női tagját a vizsgálók ma hajnalban lakásáról állították elő, majd kihallgatását követően őrizetbe vették. Társa, Kovács Károly 48 éves szegedi lakos ellen a Szegedi Rendőrkapitányság országos elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrség kéri, hogy aki Kovács Károly tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hívja a 107-es segélyhívószámot. A férfit senki se próbálja meg elfogni, hanem hívja a rendőrséget! Az ügyben a Szegedi Rendőrkapitányságon jelentős értékre, csoportosan elkövetett rablás bűntette miatt folyik eljárás - tette hozzá a szóvivő

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.