Sport

Zágrábban kezdi az ETTU-kupát a Floratom Szeged

Zágrábban kezdi az ETTU-kupát a Floratom Szeged

2009. augusztus 27., csütörtök
Zágrábban kezdi az ETTU-kupát a Floratom Szeged

Szombaton és vasárnap Horvátországban szerepel a férfi asztalitenisz ETTU-kupa 1. csoportkörében a Floratom Szeged csapata.

Pénteken reggel indul útnak a Floratom együttese az ETTU-kupa zágrábi csoportkörének helyszínére. Pénteken este egy átmozgató edzés, majd a sorsolás szeszélye folytán szombaton három, míg vasárnap egy találkozó vár a szegediekre. A Floratom tavaly debütált a második számú európai kupaküzdelemben, ezúttal a tisztes helytállás mellett a továbbjutásért száll harcba a felnőtt válogatott

Kriston Dániellel

megerősített csapat. A kitűzött célt nem lesz egyszerű teljesíteni, hiszen a nyitókörben kulcsfontosságú mérkőzésen egy portugál éljátékossal, valamint egy kínai versenyzővel asztalhoz lépő Calheta – Madeira lesz az ellenfél. Szombat délután a házigazda, csoportfavorit, két horvát válogatott valamint egy kínai játékost soraiban tudó STK dr. Casl következik, este pedig lehetőség nyílik a visszavágás a tavalyi szoros vereségért a luxemburgi bajnok Ettelbrücknek. Vasárnap a holland bajnoki második helyezett Wijzenbeek Westa ellen zárja a csoportkört a Floratom. Az ellenfelek játékerejét jelzi, hogy mindegyik együttesben szerepel kínai játékos. A szegediek a

Dudás Róbert, Erdélyi Szabolcs, Kriston Dániel, Lukács Levente

négyessel vágnak neki a két napos tornának.

Férfi asztalitenisz ETTU Kupa 2009/10 1. csoportkör:

Helyszín: Zágráb Időpont: 2008. 08. 29-30.

Program: 08. 29. (szombat)

10 óra: Floratom Szeged – ADC Ponta do Pargo – Calheta Madeira (portugál) 14 óra: Floratom Szeged – STK Dr. Casl (horvát) 19 óra: Floratom Szeged – DT Etzella Ettelbrück (luxemburgi)

08. 30. (vasárnap)

10 óra: Floratom Szeged – Wijzenbeek Westa (holland) Egy csapatmérkőzés 3 győzelemig tart, 3 játékos játszik. Az 1-3. helyezett csapatok jutnak tovább a következő csoportkörbe. Az eredményekről természetesen beszámolunk majd a SZEGEDma.hu-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.