Bulvár

Vihar és jég közelít a régiónkhoz

Vihar és jég közelít a régiónkhoz

2009. augusztus 5., szerda
Vihar és jég közelít a régiónkhoz

Ismét narancssárga riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ). Az éjféli órákig több helyen valószínű zivatar kialakulása. A Dunától keletre a zivatarokat helyenként felhőszakadás, jégeső és viharos szél kísérheti – olvasható az mno.hu-n.

Az éjféli órákig több helyen valószínű zivatar kialakulása. A Dunától keletre a zivatarokat helyenként felhőszakadás (30-60 mm), jégeső (2 cm körüli vagy esetleg a feletti átmérőjű darabokkal) és viharos szél (60-90 km/h) kísérheti. A Dunántúlon összességében kevésbé intenzív zivatarok várhatók főként a nyugati részeken. A Dunántúlon a zivatarokat helyenként felhőszakadás (20-40 mm), jégeső (1 cm körül vagy az alatt) és viharos (60-75 km/h) szél kísérheti. Szerdán a napi középhőmérséklet már 25 fok alatt várható.

A teljes cikk az mno.hu-n itt

olvasható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.