Bulvár

Üzemanyagtolvajokat fogtak Szegeden

Üzemanyagtolvajokat fogtak Szegeden

2009. augusztus 19., szerda
Üzemanyagtolvajokat fogtak Szegeden

Üzemanyag-tolvajokat értek tetten kedden hajnalban a szegedi járőrök - tudatta Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A rendőrök a Horgosi úton járőrözve arra lettek figyelmesek, hogy két személy az egyik teherautónál valamit „ténykedik”. Mint kiderült, épp a gázolajat akarták lecsapolni onnan egy műanyag cső segítségével. A 41 éves férfit és a 33 nőt előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki. Ennek során kiderült, hogy nem ez az első ilyen „akciójuk”, az elmúlt időszakban összesen 4 alkalommal csapolták már meg a járművek üzemanyag-tankját, mely során összesen 30-40 liter gázolajat vittek el. A férfi már jól ismert a hatóságok előtt, ezideig kilencszer volt büntetve különböző vagyon elleni bűncselekmények miatt, és ezen cselekményét is felfüggesztett börtönbüntetése alatt követte el. Őt a rendőrség őrizetbe vette, társa szabadlábon védekezik. A rendőrség lopás vétség kísérletével gyanúsítja őket - tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.