/

Üzemanyagtolvajokat fogtak Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Üzemanyag-tolvajokat értek tetten kedden hajnalban a szegedi járőrök – tudatta Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A rendőrök a Horgosi úton járőrözve arra lettek figyelmesek, hogy két személy az egyik teherautónál valamit „ténykedik”. Mint kiderült, épp a gázolajat akarták lecsapolni onnan egy műanyag cső segítségével.
A 41 éves férfit és a 33 nőt előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki. Ennek során kiderült, hogy nem ez az első ilyen „akciójuk”, az elmúlt időszakban összesen 4 alkalommal csapolták már meg a járművek üzemanyag-tankját, mely során összesen 30-40 liter gázolajat vittek el.
A férfi már jól ismert a hatóságok előtt, ezideig kilencszer volt büntetve különböző vagyon elleni bűncselekmények miatt, és ezen cselekményét is felfüggesztett börtönbüntetése alatt követte el. Őt a rendőrség őrizetbe vette, társa szabadlábon védekezik.
A rendőrség lopás vétség kísérletével gyanúsítja őket – tette hozzá a szóvivő.

Default thumbnail
Előző sztori

Kevesebb vért vehetnek - megvonások a laboroktól

Default thumbnail
Következő sztori

Csütörtök: Az Államalapítás Ünnepe

Legutóbbi hasonló cikkek