Bulvár

SZIN – nulladik nap: Két fiatalnál találtak marihuánát

SZIN – nulladik nap: Két fiatalnál találtak marihuánát

2009. augusztus 27., csütörtök
SZIN – nulladik nap: Két fiatalnál találtak marihuánát

Két kábítószert birtokló fiatalt állítottak elő a Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai a SZIN nulladik napján. Csendháborításról tucatnyi bejelentés érkezett, a szervezők azonnal intézkedtek – tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A Szegedi Határrendészeti Kirendeltség kábítószerkereső kutyája 18 óra után nem sokkal jelzett, amikor egy 28 éves sándorfalvi fiatalember akart bejutni a SZIN területére. A ruházatátvizsgálás során a férfinál egy grammnyi növényi törmeléket, marihuána származékot foglaltak le. Az elvégzett immunkémiai gyorsteszt a fiatalember vizeletében is kábítószer jelenlétét mutatta ki. Ellene szabadlábon hagyása mellett indult büntetőeljárás. 22 órakor a beléptetést segítő járőrök vizsgálták át egy 20 éves Bugyi községben lakó fiatalember ruházatát, melynek során marihuána került elő. A fiatalembert 28 éves társához hasonlóan a Szegedi Rendőrkapitányságra előállították. Az este folyamán több tucatnyi bejelentés érkezett a Szegedi Rendőrkapitányság ügyeletére a város számos területéről, melyben a hangos zenére panaszkodtak a lakosok. A panaszokat az ügyelet azonnal továbbította a szervezőknek, akik a rendelkezésre álló mérőműszerek segítségével a szükséges intézkedéseket megtették. Ma reggel egy férfit kellett előállítani a rendezvény területéről, aki előzetes szóváltást követően bántalmazott egy nőt, aki elsődlegesen szerencsére csak könnyebben sérült. A férfi ellen garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás– tudatta a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.