Bulvár

Rendőrségi hírek: Akcióban a szabadidős rendőr

Rendőrségi hírek: Akcióban a szabadidős rendőr

2009. augusztus 6., csütörtök
Rendőrségi hírek: Akcióban a szabadidős rendőr

Három szerdai esetről adott hírt Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Egy szabadidős szegedi rendőrnek köszönhetően lopott fényképezőgépet sikerült megtalálni; egy 54 éves nő késsel próbálta meggyőzni férfi ismerősét igazáról; egy koccanásos baleset pedig bántalmazásba torkollott.

Szabadidős szegedi rendőrnek köszönhetően lopott fényképezőgépet sikerült megtalálni szerdán. A rendőr tudomására jutott ugyanis, hogy a július 30-án Szegeden történt betöréses lopás során elvitt fényképezőgép fent van az Interneten az egyik weboldalon az eladásra kínált tárgyak között. Azonnal intézkedett, jelezte parancsnokának, és egyetértésével akcióba lendült. A sértett közreműködésével felvette a kapcsolatot a hirdetővel, és megbeszélték az „üzletet”, melyre szerdán este Kecskeméten került sor. Amikor a gép jogos tulajdonosa egyértelműen felismerte ellopott fényképezőjét, a szabadidős rendőr szolgálatba helyezte magát, és intézkedés alá vonta az azt eladni szándékozó két férfit – apát és fiát -, közben értesítette a kecskeméti rendőröket, akik segítségével elő lettek állítva a rendőrkapitányságon.

Késsel próbált tovább érvelni

Több helyen is megszúrtak egy férfit szerdán délután. Adataink szerint egy 54 éves nő volt az, aki kést ragadott, és férfi ismerősét annak lakásában több alkalommal is karon, illetve lábon szúrt. Ennek persze heves vita volt az előzménye, amely még a férfi lakása előtt kezdődött. Ezt követően jutottak be, ahol a nő a konyhában talált kést magához ragadva többször is szúrt. Szerencsére valamennyi sérülés 8 napon belüli, a nővel szemben súlyos testi sértés kísérlete gyanúja alapján indult büntetőeljárás.

Nekiment, és még meg is ütötte

Egy koccanásos baleset torkollott bántalmazásba szerdán nap közben. A Tarjánvárosban közlekedett egy domaszéki férfi Opel személygépkocsival, melynek során egy VW Golf hátulról fékezés ellenére nekiütközött. Az Opel vezetője ezt követően szóváltásba keveredett a Golf sofőrjével, aki a közlekedési vitának úgy vetett véget, hogy a férfit megütötte, majd elhajtott. A járőrök hamar megtalálták a verekedő sofőrt, akivel szemben garázdaság bűncselekmény gyanúja miatt indult eljárás. Így lett egy koccanásos balesetből bűnügy - közölte a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.