Bulvár

Kamion személygépkocsival ütközött a 43-as főúton - öt halott

Kamion személygépkocsival ütközött a 43-as főúton - öt halott

2009. augusztus 10., hétfő
Kamion személygépkocsival ütközött a 43-as főúton - öt halott

Öt román állampolgár, egy gyermek és négy felnőtt halt meg abban a személygépkocsiban, amely összeütközött egy kamionnal a 43-as főúton hétfő hajnalban - tájékoztatta Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t.

A Szeged felől Makó irányába tartó spanyol rendszámú egyterű gépkocsi Deszk és Klárafalva között - feltehetően egy másik járművet előzve - egy jobbra ívelő kanyarban áttért a menetirány szerinti bal oldalra, és ott frontálisan összeütközött egy román kamionnal - mondta az őrnagy. A személygépkocsiban egy román család - egy tizenkét éves gyerek és szülei -, valamint két másik felnőtt utazott, a balesetben valamennyien életüket vesztették - közölte a szóvivő. Hozzátette: a kamionsofőr könnyebb sérüléseket szenvedett. A személyautó a felismerhetetlenségig összeroncsolódott, alkatrészei tízméteres sugarú körben szétszóródtak az úton és környékén. A helyszínre három autóval érkeztek tűzoltók, hogy a személygépkocsiból kifeszítsék a már élettelen utasokat - jelentette az MTI tudósítója. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták a 43-as utat, ahol a várakozó kamionokból és a személyautókból több kilométeres sor alakult ki. A forgalom az érintet útszakaszon 11 óra után indulhatott el a fél útpályán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.