Bulvár

Hétvége: határsértők, ittas vezetés és lopás

Hétvége: határsértők, ittas vezetés és lopás

2009. augusztus 23., vasárnap
Hétvége: határsértők, ittas vezetés és lopás

Ma hajnalban 4 határsértőt tartóztattak fel a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség járőrei, akik hazánkba illegálisan szerettek volna bejutni - tudatta sajtóközleményben Pál János, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A rendőrök sem voltak tétlenek: szombat este ittas vezető ügyében kellett intézkedniük, valamint lopás ügyében nyomoznak.

A 3 koszovói és 1 szerb állampolgár az éjszaka folyamán a jobb élet reményében Röszke külterületén két csoportban lépte át az államhatárt. Ügyükben idegenrendészeti eljárás indult. Ittas járművezetőt fogtak a Szegedi Rendőrkapitányság járőrei tegnap az éjszakai órákban. Az erősen ittas befolyásoltságú férfit Zsombó külterületén igazoltatták, amint járművével hazafelé tartott. A magyar férfival szemben büntetőeljárás indult. Tegnap este folyamán 1 esetben történt alkalmi lopás az egyik szegedi szórakozóhelyen, amikor az őrizetlenül hagyott táskából értékeket tulajdonítottak el. Ugyancsak a tegnapi napon 2 esetben kerékpárt tulajdonítottak el, lakatlevágás módszerével Szeged belvárosából - közölte a szóvivő.

Az elkövetőket keresi a rendőrség, egyben kéri azok jelentkezését, akik a bűncselekményekkel kapcsolatban érdemi információval rendelkeznek, vagy esetlegesen annak elkövetését látták, hívják az ingyenesen hívható 107, vagy 112-es segélyhívó számot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.