Bulvár

Előzetesben az autópályán elkövetett lopások tettesei

Előzetesben az autópályán elkövetett lopások tettesei

2009. augusztus 29., szombat
Előzetesben az autópályán elkövetett lopások tettesei

Előzetes letartóztatásba helyezte a székesfehérvári városi bíróság szombaton azt a két albán nemzetiségű koszovói állampolgárt, akik az autópályák mentén követtek el lopásokat – közölte az MTI-vel a rendőrség.

A tolvajok a sofőrök figyelmét elterelve fosztották ki az autósokat. A Csongrád és a Fejér megyei kommandósok csütörtökön, az M7-es autópálya pákozdi pihenőjében érték tetten és fogták el a gyanúsítottakat – mondta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Németh-Kész Mónika

rendőr százados tájékoztatása szerint a Csongrád megyei rendőrök több hónapos nyomozást követően olyan információhoz jutottak, amely szerint a bűnözők az M7-es autópálya pihenőjében újabb bűncselekményt készülnek elkövetni. Csapdát állítottak nekik: a rendőrség egy autóval beállt a pihenőbe, az "alvó" sofőrt egy civil ruhás rendőr "alakította". A bűnözőket a lopás után fogták el. A történtekről videofelvétel készült. A lakhelyelhagyási tilalom alatt álló 36 éves férfi és a korábban négyszer büntetett, 31 éves gyanúsított péceli, illetve budapesti lakásán tartott házkutatás során több, hasonló bűncselekményekkel kapcsolatba hozható tárgyat találtak. A rendőrség folytatja a nyomozást a két férfi "bűnlistájának" pontos felderítésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.