Sport

Az FK-nak nem sikerült a revans

Az FK-nak nem sikerült a revans

2009. augusztus 30., vasárnap
Az FK-nak nem sikerült a revans

Az FK 1899 Szegednek nem sikerült visszavágnia a Szatymaz ellen, a tavalyi, zöld asztalnál elvesztett vereségért. Bár a szegediek otthon fogadták a nagy riválist, a megyei második osztály Homokháti csoportjának újoncai közül most a zöld gyepen is a Szatymaz került ki győztesen az összecsapásból.

A revans vágya fűtötte a hazaiakat, azonban mégsem sikerült visszavágni a tavaszi kellemetlenségekért (a megye III-as mérkőzés akkor egy szurkolói rendbontás miatt 3-0-s FK-vezetésnél szakadt félbe a szünetben, később a Szatymaz kapta meg a 3 pontot – a szerk.). A vendégek remekül felkészültek az újoncok csatájára. A vasárnap a szerencsével is hadilábon álló kék-feketéknek a szünetbeli frissítés használt, lőttek két gólt, azonban az eredményt nem sikerült megfordítaniuk, így elszenvedték első vereségüket a megye II-ben.

A megyei II. osztály Homokháti csoport 3. fordulójában:

FK 1899 Szeged – Szatymaz SE 2-4 (0-2)

. Szeged, Felső Tisza-parti Stadion, 200 néző. Vezette: Király.

FK 1899 Szeged:

Brunczvik (Meszes T. a szünetben) – Burzon, Meszes, Hüvös, Fodor L. (Havas a 67.p.) – Lednitzky (Nagy V. a szünetben), Halász (Holecska a szünetben), Hulánszky, Ács – Fodor I. (Szél T. a szünetben), Túróczi . Játékos-edzők: Hüvös Gábor és Lednitzky András.

Szatymaz:

Tóth – Gyuris, Kormos, Fischer, Farkas – Pölös (Rabi a 80.p.), Maróti, Szél R., Toldi – Gémes, Illyés (Paszternák a 18.p.). Edző: Polgár Attila. Gólszerzők: Ács, Holecska, ill. Gémes (2), Szél R., Rabi. Sárga lap: Halász, Fodor L, Hüvös, ill. Paszternák. Kiállítva: Gémes.

Hüvös Gábor

:

"Némiképp csalódott vagyok, hiszen a tavalyi sérelmek utáni fogadalmak nem váltak valóra. Az első félidőben szinte csak az ellenfél akarata érvényesült. A második játékrészben a négy cserének is köszönhetően a 3-0-s hátrányból 3-2-re szépítettünk, de ez nem volt elég a győzelemhez. A kitűzött célt, a négy meccsből hét pontot még mindig el tudjuk érni, ha jövő héten megverjük a Tömörkényt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.