Közélet

A Jobbik koszorúzott Révkomáromban

A Jobbik koszorúzott Révkomáromban

2009. augusztus 23., vasárnap
A Jobbik koszorúzott Révkomáromban

A Jobbik és a Magyar Gárda képviselői is megkoszorúzták szombaton az augusztus 21-én nemzetközi botrány középpontjába került révkomáromi Szent István-szobrot – adott hírt az eseményről a FelvidékMa portál .

A csaknem negyven tagú delegációt a Jobbik európai parlamenti képviselője,

Szegedi Csanád

vezette, aki a helyszínen elmondta, bízik abban, hogy a szlovákok nagyobbik része nem ellenségként tekint a magyarokra. A párt alelnöke szerint a magyaroknak velük összefogva kell egy élhető országot építeni. „Koszorúzásunk a normálisan gondolkodó, szlovákul érző emberek nevében is történt, akik egészségesen gondolkodva elítélik a magyar elnök elleni pénteki szlovák lépéseket”- fogalmazott Szegedi Csanád. Mint ismeretes, Szlovákia vezetői nemkívánatos személynek minősítették és nem engedték be az országba a révkomáromi Szent István-szobor péntek esti avatására érkező

Sólyom László

köztársasági elnököt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.