Utánpótlás-válogatottal erősített a HPQ Szeged

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Dunaújvárosból igazolt centert a HPQ Szeged első osztályú férfi röplabdacsapata. Bokor Gábor komoly erősítést jelenthet a Tisza-partiak számára.

A 21 éves, 194 centiméter magas utánpótlás-válogatott center, Bokor Gábor egyéves szerződést kötött a HPQ Szeged férfi röplabdacsapatával. A játékos Kecskeméten nevelkedett, de Dunaújvárosból teszi át a székhelyét a Tisza-partra, eddig a Dunaferrt erősítette.
A HPQ-Szeged gárdája az elmúlt szezonban újoncként az NB I-es ligabajnokság negyedik helyen végzett. Úgy tűnik, a csapat értékeit sikerül megtartani. Egyedül Nacsa Gábor eligazolása kérdéses, illetve Csíkos Gábor egészségügyi problémáira kell megoldást találni. Várható további új játékos érkezése, de még folynak az egyezkedések, illetve a próbajátékra hívott röplabdások sorsáról később születhet döntés.
Nusser Elemér tanítványai augusztusban kezdik meg a felkészülést a szeptemberben induló bajnokságra. A nemzetközi kupaindulást viszont anyagi okok miatt nem vállalta a HPQ.

Előző sztori

Amiért a harang szól... - Nándorfehérvári Emléknap a Mátyás téren

Következő sztori

Megkezdődött a 16. Palicsi Nemzetközi Filmfesztivál

Legutóbbi hasonló cikkek