Sport

Utánpótlás-válogatottal erősített a HPQ Szeged

Utánpótlás-válogatottal erősített a HPQ Szeged

2009. július 19., vasárnap
Utánpótlás-válogatottal erősített a HPQ Szeged

Dunaújvárosból igazolt centert a HPQ Szeged első osztályú férfi röplabdacsapata. Bokor Gábor komoly erősítést jelenthet a Tisza-partiak számára.

A 21 éves, 194 centiméter magas utánpótlás-válogatott center,

Bokor Gábor

egyéves szerződést kötött a HPQ Szeged férfi röplabdacsapatával. A játékos Kecskeméten nevelkedett, de Dunaújvárosból teszi át a székhelyét a Tisza-partra, eddig a Dunaferrt erősítette. A HPQ-Szeged gárdája az elmúlt szezonban újoncként az NB I-es ligabajnokság negyedik helyen végzett. Úgy tűnik, a csapat értékeit sikerül megtartani. Egyedül

Nacsa Gábor

eligazolása kérdéses, illetve

Csíkos Gábor

egészségügyi problémáira kell megoldást találni. Várható további új játékos érkezése, de még folynak az egyezkedések, illetve a próbajátékra hívott röplabdások sorsáról később születhet döntés.

Nusser Elemér

tanítványai augusztusban kezdik meg a felkészülést a szeptemberben induló bajnokságra. A nemzetközi kupaindulást viszont anyagi okok miatt nem vállalta a HPQ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.