Közélet

Tüntetést szervez a Jobbik július 11-ére

Tüntetést szervez a Jobbik július 11-ére

2009. július 5., vasárnap
Tüntetést szervez a Jobbik július 11-ére

Tüntetést szervez a Jobbik Magyarországért Mozgalom július 11-én, szombaton 17 órára a budapesti Szabadság térre, tiltakozásul a Magyar Gárda elleni atrocitások, különösen a július 4-én történtek miatt: mint arról beszámoltunk, Vona Gábor pártelnököt is előállították. A demonstrációra nemzetközi megfigyelőket is hívnak.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom szombaton sajtóközleményben adta hírül: a július 11-i demonstráción ismertetik, hogy

a bírósági döntéssel feloszlatott Magyar Gárda

megmentésének ügyében milyen konkrét lépéseket fogunk tenni. „Az elmúlt hetekben egyértelművé vált, hogy a június 7-ei választási eredményektől megrémült hatalom a nemzeti tábor szétverésére, a Gárda felszámolására és végső célként a Jobbik politikai működésének ellehetetlenítésére készül. Az eddigi, általában burkolt támadásokat most felváltották a nyílt és brutális politikai leszámolások” – áll a nyilatkozatban. A Jobbik kinyilvánította: elvárja

Orbán Viktor

és a Fidesz megnyilatkozását is a kialakult helyzetről. A tüntetésre nemzetközi megfigyelőket hívnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.