Bulvár

Színes péntek este: lopások és egy randalírozó férfi

Színes péntek este: lopások és egy randalírozó férfi

2009. július 25., szombat
Színes péntek este: lopások és egy randalírozó férfi

Viszonylag nyugodt 24 órán vannak túl a Szegedi Rendőrkapitányság járőrei, azonban történt néhány megmosolyogtató, de arcpirítóan szemtelen bűncselekmény is - tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Az egyik ruházati üzlet azért tett feljelentést, mert egy 29 éves nő a neki tetsző árukat a kosara helyett a szoknyája alá tette és úgy próbálta meg kivinni az üzletből. A biztonsági rendszer jelzett, így a kár teljes egészében megtérült. A nő ellen lopás miatt indult büntetőeljárás. Történt egy arcpirító bűncselekmény is az egyik áruházban. Egy állampolgár értékeit egy számkódos trezorban helyezte el, amíg ő vásárolt. Ezt figyelte ki egy 49 éves férfi, aki odament a trezorhoz, az ellesett kóddal kinyitotta a szekrényt és elvitte az ott hagyott értékeket. Szerencsére a biztonsági szolgálat résen volt és visszatartotta a férfit a rendőrök megérkezéséig. Hajnalban azért tett feljelentést egy nő, mert miután kiszállt alkalmi partnerének kamionjából, az leemelte a táskáját a válláról, majd elhajtott. Az egyik szegedi benzinkútról azért kértek rendőri segítséget, mert volt ott egy férfi, aki nem bírt magával. A férfi a kiérkező rendőröket melegebb éghajlatra küldte, majd közölte velük, hogy felrobbantja a benzinkutat. A férfit előállították, ellene közveszéllyel fenyegetés miatt indult büntetőeljárás - tudatta a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.