Sport

Szárnyakat kaptak az Ülő Bikák

Szárnyakat kaptak az Ülő Bikák

2009. július 3., péntek
Szárnyakat kaptak az Ülő Bikák
uloroplabda1

A szegedi ülőröplabda-csapat pénteken elutazott Angliába egy nemzetközi tornára. A Csakazért SE Ülőbikák a 2012-es olimpia egyik helyszínére, Kent tartományba repültek, a röplabdáért felelős helyszínen, Canterburyben lépnek pályára.

A csapat játékos-edzője,

Csíkos Gábor

portálunknak elmondta, hogy az angol paralimpiai bizottság meghívásra látogatnak a szigetországba. Az angol csapatok mellett két holland, egy kínai alakulat és az Ülő Bikák vesznek részt a hétvégi tornán. Szombaton négy meccs vár rájuk, vasárnap pedig az eredményektől függően 2-3. Mivel a magyar válogatott - melynek munkájában Csíkos is részt vesz - esélyes a londoni olimpiára való kijutásra, ezért nagyon fontos a sportág népszerűsítése itthon és külföldön egyaránt. Az utazást a Csongrád Megyei Önkormányzat pályázatán elnyert összeg, a DÉMÁSZ Zrt. és a Wizz Air tette lehetővé. Az eredményekről a SZEGEDma.hu hétfőn beszámol majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.